Square picture story

I am Photographer, artist, Designer, Illustrator, Lomographer, Analogue user, Father to be, Friend, weird, funny & cute..!LOL.. xoxo
piala malaysia 2014, full game home dan away aku trun.ok tipu skit.paroi xsempat nak turun pasal kerja time tu.tp yg lain sume all out.harap musim dpn selangor tak buat hal lagi la.. lama tak “menangis sbb menang”.. if u know what i means… #ultras #ultrasel #termeloh #awaydays #temerlohinvasion #corteo #ustv #ultrasworld

piala malaysia 2014, full game home dan away aku trun.ok tipu skit.paroi xsempat nak turun pasal kerja time tu.tp yg lain sume all out.harap musim dpn selangor tak buat hal lagi la.. lama tak “menangis sbb menang”.. if u know what i means… #ultras #ultrasel #termeloh #awaydays #temerlohinvasion #corteo #ustv #ultrasworld

thank @fyzaizat for da #theboom #headphone #nokia #yellowbeast

p/s: senang nak edit video katanya.. tq tq

thank @fyzaizat for da #theboom #headphone #nokia #yellowbeast

p/s: senang nak edit video katanya.. tq tq

#pyroshow #selangor #selangorsampaimati #selangortetapdihatisetiasampaimati #awaydays temerloh #pialamalaysia #nopyronoparty #ultras #ultrasel #ultrasworld #ultrascasual #pyro #flare 
p/s: but first ,lets me take a selfie. #findaselfiepeople #throwback

#pyroshow #selangor #selangorsampaimati #selangortetapdihatisetiasampaimati #awaydays temerloh #pialamalaysia #nopyronoparty #ultras #ultrasel #ultrasworld #ultrascasual #pyro #flare
p/s: but first ,lets me take a selfie. #findaselfiepeople #throwback

teaser #ultrasel #awaydays #termeloh #selangor vs felda #ustv

#sunset ptg ni superb gile (at Habour Place)

#sunset ptg ni superb gile (at Habour Place)

#timelapse #ultras #ultrasel #ultrasworld #sj4000 #selangor #selangorsampaimati #selangortetapdihatisetiasampaimati #salam4kosong (at Shah Alam Stadium)

(22:34)


Dan bagi tiap-tiap umat, Kami syariatkan ibadat menyembelih korban (atau lain-lainnya) supaya mereka menyebut nama Allah sebagai bersyukur akan pengurniaanNya kepada mereka; binatang-binatang ternak yang disembelih itu. Kerana Tuhan kamu semua ialah Tuhan Yang Maha Esa, maka hendaklah kamu tunduk taat kepadaNya; dan sampaikanlah berita gembira (wahai Muhammad) kepada orang-orang yang tunduk taat  


“salam aidiladha”

(22:34)


Dan bagi tiap-tiap umat, Kami syariatkan ibadat menyembelih korban (atau lain-lainnya) supaya mereka menyebut nama Allah sebagai bersyukur akan pengurniaanNya kepada mereka; binatang-binatang ternak yang disembelih itu. Kerana Tuhan kamu semua ialah Tuhan Yang Maha Esa, maka hendaklah kamu tunduk taat kepadaNya; dan sampaikanlah berita gembira (wahai Muhammad) kepada orang-orang yang tunduk taat


“salam aidiladha”

MATCHDAY!
MATCHDAY!!
MATCHDAY!!!
Selangor power vs felda united
stadium shah alam
8:45pm
#selangor #selangorsampaimati #ultrasel #ultrasworld #ultras #casualultras #matchday #awaydays #selangortetapdihatisetiasampaimati

MATCHDAY!
MATCHDAY!!
MATCHDAY!!!
Selangor power vs felda united
stadium shah alam
8:45pm
#selangor #selangorsampaimati #ultrasel #ultrasworld #ultras #casualultras #matchday #awaydays #selangortetapdihatisetiasampaimati

gergasi merah sudahlah pasti, 
kerja keras sudah diberi,
stadium shah alam menjadi saksi,
felda united di sawit jer nanti..! 

hati sudah gundah gulana, 
buat apa serba tak kena,
baju merah seluar bomba,
kita jumpa disana.

selangor kini berubah menteri,
sang gergasi tetap dihati,
ayuh akak bernama siti,
kita penuhkan stadium ni nanti!

selangor vs felda united
stadium shah alam
3/10/14
8:45pm
#selangor #selangorsampaimati #diehardfanselangor  (at Shah Alam Stadium)

gergasi merah sudahlah pasti,
kerja keras sudah diberi,
stadium shah alam menjadi saksi,
felda united di sawit jer nanti..!

hati sudah gundah gulana,
buat apa serba tak kena,
baju merah seluar bomba,
kita jumpa disana.

selangor kini berubah menteri,
sang gergasi tetap dihati,
ayuh akak bernama siti,
kita penuhkan stadium ni nanti!

selangor vs felda united
stadium shah alam
3/10/14
8:45pm
#selangor #selangorsampaimati #diehardfanselangor (at Shah Alam Stadium)

nak buat semua tng sila buat terus.. nak tnggu org bersedia bagai..manusia xkan pernah bersedia… ni da kira menyusahkan org..tiap2 kali lalu mmg mcm nokharom jem nyer… aku boleh berdiri atas kereta utk amik gmbr nih.. sambil aku type caption ni lun brader kete sebelah da layan rokok 3 btg aku tgk.. amoi kete dpn sampai nak tereksiden sbb layan coc dlm kete.. belom cite bile aku bukak tingkap, ade plak bau yg perfhhhhhhhhhh!!!! lori ikan mane lak yg sesat kat sini..agaknya nak g hantar stok ikan la kot rasanya.belum cite lg mentaliti pemandu malaysia y power nokharom main potong que trus.ini malaysia lah.. ape ade hal… aku pun dgn selamba blh type caption ni panjang2 dlm masa aku tgh drive ni.maknanya nampak sgt lah yg keadaan jem ni amat lah truk kat sini.patut la aritu aku baca kat group shah alam residen ttg rentetan hati istei yg bertanya kenapa laki dia yg kerja sebagai ape ntah kat kota damansara.balik kerja pukul 5 pt tp perjalanan balik ke rumah boleh sampai pukul 9:30 malam dek kerana jem nya dekat federal hgwy nih.. federal ni dah bertaun kutip tol ni agak2 bile la dia nak mansuh tol batu tiga ni agaknya?? dah brape juta sehari dia collect pun aku tak tau la nak ckp ape.itu pun nasib baik la aku bukan hari2 lalu sini.aku rasa klau hari2 lalu dah boleh kena sawan nangis mcm budak2 yg slalu ke a siap dibg makan grip water tu..alahai lah plus… zzz #plus #plushighway #tolbatutiga #kamimahutolbatutigadimansuhkan #padamterus  (at Plaza tol batu tiga)

nak buat semua tng sila buat terus.. nak tnggu org bersedia bagai..manusia xkan pernah bersedia… ni da kira menyusahkan org..tiap2 kali lalu mmg mcm nokharom jem nyer… aku boleh berdiri atas kereta utk amik gmbr nih.. sambil aku type caption ni lun brader kete sebelah da layan rokok 3 btg aku tgk.. amoi kete dpn sampai nak tereksiden sbb layan coc dlm kete.. belom cite bile aku bukak tingkap, ade plak bau yg perfhhhhhhhhhh!!!! lori ikan mane lak yg sesat kat sini..agaknya nak g hantar stok ikan la kot rasanya.belum cite lg mentaliti pemandu malaysia y power nokharom main potong que trus.ini malaysia lah.. ape ade hal… aku pun dgn selamba blh type caption ni panjang2 dlm masa aku tgh drive ni.maknanya nampak sgt lah yg keadaan jem ni amat lah truk kat sini.patut la aritu aku baca kat group shah alam residen ttg rentetan hati istei yg bertanya kenapa laki dia yg kerja sebagai ape ntah kat kota damansara.balik kerja pukul 5 pt tp perjalanan balik ke rumah boleh sampai pukul 9:30 malam dek kerana jem nya dekat federal hgwy nih.. federal ni dah bertaun kutip tol ni agak2 bile la dia nak mansuh tol batu tiga ni agaknya?? dah brape juta sehari dia collect pun aku tak tau la nak ckp ape.itu pun nasib baik la aku bukan hari2 lalu sini.aku rasa klau hari2 lalu dah boleh kena sawan nangis mcm budak2 yg slalu ke a siap dibg makan grip water tu..alahai lah plus… zzz #plus #plushighway #tolbatutiga #kamimahutolbatutigadimansuhkan #padamterus (at Plaza tol batu tiga)